Събития

Росен Карамфилов – многолик творец и талант, на гости на читателите в Библиотеката

Росен Карамфилов 🎸 – многолик творец и талант, на гости на читателите в Библиотеката 📚
Той е писател, поет, музикант и художник – творческа личност, която се развива многопластово. Използва различните си таланти, за да достигне в дълбочина, до онази част в човека, която макар и клиширано, определяме като душа. Син на художника Кольо Карамфилов, той полага усилия да се грижи за наследството, оставено от неговият баща.
Росен Карамфилов 🖊 следва примера в изкуството на Кольо Карамфилов.
За да разкаже за своя последен роман „Колене“ 📖 и за други свои произведения, авторът 🖊 ще гостува в Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“ 📚. На 25 април /неделя/ от 18.30 часа, многоликият творец че се срещне със своите читатели.
За романа „Колене“ 🖊 се казва, че е изповед. Изповедта на син, който е продължение на своя баща. Роман за живота и смъртта 📖, за миналото и бъдещето, за тъгата и вярата, за любовта и болката, за близостта и отдалечаването, за същината на изкуството, за сривовете и възходите, с които човек се сблъсква в този толкова суров свят – светът, в който оцеляването е въпрос на смелост ❤️.
Заповядайте в Библиотеката 📚, за да се докоснете до бурята от възможности и емоции – Росен Карамфилов. Негови книги 📚можете да прочетете, като посетите Заемна за възрастни, където има част от произведенията на автора 🖊.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *