Събития

Мечтата на един живот събрана в книга. Стихосбирката на Александър Алексиев „Уроци от живота“ ще бъде представена в Библиотеката

Стихосбирката „Уроци от живота“ на Александър Алексиев е сбъдването на неговата мечта на поет. За съжаление, това става, без присъствието на автора. Събитието ще се проведе в Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“ на 2 септември от 18. 30 ч. Датата отбелязва една година откакто Александър Алексиев стана част от „небесния отбор на поетите“. Денят е избран от неговото семейство и приятели за представянето на книга „Уроци от живота“.
Александър не само обичаше поезията, а беше превърнал живота си в стихове. Те бяха различни като него и заниманията му.
Известен е и като футболен деятел. Александър Алексиев е сред създателите на ДФК „Звездичка“ и ФК „Звезденбург“, ръководени от синовете му Петър Алексиев и Христо Алексиев.
Всеки който посети събитието, ще получи безплатно екземпляр от книгата на Александър, който обичаше поезията, спорта и живота.
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'лакана заповядайте на представянето на уроци om живота стихосбирка на александър алексиев представянето ще бъде на 02.09.2022г. от 18:30ч. в сградата на регионална библиотека „пейо к. яворов", гр.бургас, ул. св. кирил и методий" №43 памет на александър алексиев'

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *