Събития

„Малахитовата гора“ или как да се загубиш в гората, за да намериш пътя към себе си на 17 май 2023 г. от 18, 00 ч. в Библиотеката

„Тази тайнствена музикална книга е приказна притча за пътя. Пътят към дома, или по-точно към себе си – там където се чувстваме приятно и уютно. Изгубени в дебрите на живота често се лутаме без посока и цел. Забравили пътя към нашата истинска вътрешна красота и природа ние се превиваме под напора на недружелюбните ураганни ветрове.
Искаш ли да го откриеш отново? Готов ли си да се изправиш пред предизвикателствата, с които ще те срещне „Малахитовата гора“?
Знай, че няма да ти бъде леко. Пътят ти ще бъде трънлив и изпълнен с множество опасности и обрати. Погълнат от „Малахитовата гора“, ти ще бъдеш изправен пред 4 основни изпитания, свързани с твоите страхове, ограничаващи вярвания, разбиранията за смисъла на живота, достойнство, отговорност и свобода, изкушения и личен избор.
Твоето приключение започва в студ и мрак, в който виждаш света като чудовищна графика, нарисувана от въглен, пепел и сълзи. След преминаването на всяко изпитание „Малахитовата гора“ ще те награждава с по един цвят (зелено, червено, жълто, синьо) и безценни бисери на мъдростта. Единственият ти приятел, който ще бъде до теб е музиката. Тя ще те насочва и помага, като те предизвиква и провокира да намериш правилния път, разгръщайки изящните картини на четирите годишни сезона.
Ако бъдеш силен, търпелив и внимателен, ще успееш да достигнеш до финала на това алхимично пътешествие. А точно там, те очаква и най-голямата награда!
Добре дошли в „Малахитовата гора“!…“
Мартин Иванов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *