Събития

Демо ден на ABLE Weekend Activator в Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“

Пет екипа ще представят своите бизнес идеи. Участниците прекараха 2 дни, работейки неуморно върху таргет персоните, валидацията, бизнес модела и MVP-то на своите идеи.
Демо денят е големият финал на ABLE Weekend Activator Бургас 2023 г. Всеки екип ще презентира своята идея пред гости и жури, съставено от професионалисти от различни браншове.
Георги Къдрев, основател на Kelvin.health и Imagga. Георги е отличен като един от “30 под 30” от Forbes България за 2013 г. Стартъпът Imagga е технологичен лидер в областта разпознаване на изображения на база изкуствен интелект в световен мащаб. Kelvin Health пък е компания за анализ на термални изображения на база изкуствен интелект, която си е поставила амбициозната цел да направи скрийнинга и мониторинга на редица здравословни състояния и заболявания достъпен и безвреден.
Ивелина Стратева, директор на дирекция „Икономика и стопански дейности“ в Община Бургас. Завършила е Икономически университет Варна със специалност „Икономика и управление на индустрията“. Има придобита магистърска степен по „Международен бизнес и мениджмънт“ от Стопанска академия „Д.А.Ценов“ в Свищов, а в момента е задочен докторант в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас, катедра „ Икономика и управление. Директор е на общинската дирекция „Икономика и стопански дейности ” от 2010 г. Преди това е била началник на отдел „Стопански дейности“ в същата дирекция. От 2019 г. е председател на Schoolboard of Coding Burgas (Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации Бургас).
Илия Кръстев, изпълнителен директор на A Data Prо и председател на Асоциацията на иновации, бизнес, услуги и технологии. Има MBA от Cotrugli Business School и сертификат от Ritsumeikan Asia Pacific University за глобално управление и лидерство. Специализирал е и развитие на човешките ресурси в малки и средни предприятия в Токийския университет.
Камелия Атанасова, Chief Administrative Officer, Pontica Solutions. Камелия Атанасова е част от екипа на Pontica Solutions от 5 години, като понастоящем заема позицията на административен директор. Камелия отговаря за синергията между екипите в компанията, за укрепването на културата и ценностите в Pontica и за стратегическото позициониране и растеж чрез привличането на таланти.
Явор Гочев, Sr. Investment Manager at Innovation Capital. Явор има бакалавърска степен по бизнес мениджмънт от University of Dundee, Шотландия и магистър по иновации и предприемачество от Copenhagen Business School, Дания. През последните пет години помага на стартиращите фирми да валидират своите бизнес модели и да превърнат проектите си в устойчив бизнес. Явор е старши инвестиционен мениджър в Innovation Capital – инцестиционен фонд, управляващ 21 милиона евро, който подпомага стартиращи компании в България.
Мястото е Регионална Библиотека „Пейо К. Яворов“ Бургас,
а денят е неделя, 23 юли.
Регистрацията за събитието започва в 17:30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *