Събития

Да, на смеха – „Баш майстора завинаги”

Премиера на изложбата и книгата 📚, посветени на петте филма 🎬 любими на хиляди българи – „Баш майсторът“.
Образите на Рангел Лелин, Другарю Кире, Жорката изкачат от снимачната площадка и ще ни водят през комичния си живот.
Големите платна са изключителни кадри 🎞 от снимачната площадка на филмите „Баш майсторът”.
”… Когато трябва да подбера снимки от огромния фонд на Националната филмотека ми беше много трудно. По време на снимки всяка от продукциите е имало различен фотограф. Почеркът, с който са работили днес дава възможност да се държи образа жив. Проследявам ситуациите, които попадат Веска, Жорката, Баш майстора и те водят разказа посредством писаните под всеки кадър реплики. „Вескеее, музика” ще оглася площада пред #БиблиотекаБургас с помощта на аудиторията средата от всички филми „Баш майсторът”.
Знам, че и това не е достатъчно за сетивата на почитателите на Тате, затова заедно ще заявим „… Да, на смеха..“ и отново ще се забавляваме с филма „Баш майсторът на море„ 🌊.
Голяма част е снимана в Бургас в автосервиза, очаквам бургазлии да дойдат и да ми разказват истории от това време. Книгата-албум е луксозно издание и е побрала над 60 оригинални фотографии, както и много лични моменти от съвместния ни живот. Не се разпространява в книжарниците и можете да я закупите на събитието с лично посвещение…” Ваша Веска 💐

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *