Събития

Виктория Бешлийска в Библиотеката на среща със свои почитатели. Новият роман „Сърце“ не оставя никого безразличен

Творческа обстановка малко преди началото на срещата с Виктория Бешлийска в Библиотеката. Екипът на писателката подрежда залата и книгите подготвени за поЧИТАТЕЛИте.
Заповядайте, срещата с авторката на „Сърце“ е от 18.30 часа !
Препълнена с публика зала за представянето на новата книгата на Виктория Бешлийска в Библиотеката. „… Написването на една книга е като замесване на хляб. Пресяване, месене, изпичане…Това е част от процеса..“, сподели писателката при представяне на новият и роман „Сърце“.
Плачете ли, докато пишете своите книги?“ Това беше един от въпросите към Виктория Бешлийска при представяне на новия роман „Сърце“ в Библиотеката. Отговорът на Бешлийска беше, че плаче и се смее с героите си и преживява техните съдби. И още емоционални въпроси задаваха хората от публиката на авторката и получиха емоционални отговори. „Тайник“ е любимата дума на писателката от книгата. В Библията тя означава сърце.
Огромна опашка за автографи след срещата с писателката Виктория Бешлийска в Библиотеката. Подписи, послания, снимки с авторката на романа „Сърце“ зарадваха нейните почитатели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *