Събития

Тази вечер, докато слънцето още бавно потъваше зад хоризонта, обещавайки нови светове в златистия си залез, Регионална Библиотека „Пейо Яворов“, гр. Бургас се превърна в портал към изумителната вселена на Деси Дюлгерян

Точно в 18:30 часа, тази виртуозна майсторка на думите отвори вратите към своя нов свят с представянето на романа „Равновесие“, предизвиквайки възторг сред своите почитатели.

Събитието излъчваше енергия, която може да се сравни само с електризиращите сражения, описани в страниците на нейната книга. Любители на литературата се стекоха, за да станат свидетели на разкриването на сложен свят, където пророчески тайни се сплитат с болезнени интриги между кралства и гладиаторски битки.

„Равновесие“ предлага на читателите трима герои, изваяни от величието и трагедията. Айра, със своето невъзможно желание да стане боец, въпреки че е лишена от бойна дарба, е изпратена на арената след една болезнена среща, където да се обучава да се бори не само с врагове, но и със собствената си съдба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *