Събития

Тази вечер в Регионална библиотека „Пейо Яворов“ в гр. Бургас присъствахме на вълнуващо събитие свързано с представянето на книгата „Без мен“ от Стефан Иванов.

Събитието събра любители на поезията, нетърпеливи да чуят лично от автора какво стои зад неговото десетгодишно творчество. Иванов майсторски ни поведе през лабиринта на съзнанието, като ни напомни колко е важно да споделяме нашите размисли.

В залата се усещаше очарованието на литературата, докато Стефан Иванов четеше откъси от книгата си и споделяше истории за вдъхновенията си.
Публиката бе запленена от дълбоките мисли, които изпълниха всяка строфа и бележка от книгата „Без мен“. Иванов разказа за своите сънища, пътувания и лични преживявания, които са намерили място в страниците на книгата.
Тази вечер д-р Стефан Иванов ни напомни за изключителната сила на думите и техния потенциал да ни обединяват и вдъхновяват.
Читателите имаха уникалната възможност да се потопят в този завладяващ свят на мисли и емоции, откривайки себе си през очите на един от най-талантливите съвременни български поети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *