Събития

Днес младите читатели от Британския културен център в Бургас изживяха незабравимо приключение в Регионална библиотека „Пейо Яворов“

Учителите Златина Петкова-Хейгъл, Вили Чаушев и Христиан Тенев, които са верни съратници на тези малки любители на книгите, ги придружиха на тази вдъхновяваща визита.

Нашите редовни посетители, които идват при нас два пъти месечно, този път пристигнаха с големи усмивки и дълги списъци с книги. Но това, което направи деня наистина специален, бяха самите деца – на възраст между 7 и 10 години, те донесоха със себе си неподправеното вълшебство на детството.
Вълнуващото в този ден беше не само удоволствието от четенето на нови истории, но и споделеното време с книги, които разпалват любопитството и вдъхновяват мечтите. В библиотеката се чуваше тихият шепот на страниците, които се разлистваха, и смехът на децата, които откриваха нови светове и приключения.

Така тези млади читатели ни напомнят, че любовта към книгите и музиката е път към безкрайни открития и радости. Днешното им посещение бе още едно доказателство, че Регионална библиотека „Пейо Яворов“ е място, където магията на литературата и мелодията на изкуството се преплитат в хармония, дарявайки радост на всички, които прекрачат нейния праг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *