Събития

Днес имахме удоволствието да посрещнем в Регионална библиотека „Пейо Яворов“ гр. Бургас“ нашите гости от СУ „Иван Вазов“, град Поморие, водени от техния класен ръководител, Христина Зелямова.

Нашият детски отдел беше оживен и пълен с вълнение, тъй като библиотечните ни експерти имаха възможността да водят интересни разговори с учениците.

В хода на обучителния ден, нашите специалисти разказаха на учениците за разнообразието от книги, които предлагаме, както и за това как се организира книжният фонд в библиотеката. Освен това, децата научиха важни разлики между книжарницата и библиотеката, което допринесе за тяхното по-дълбоко разбиране за ролята на библиотеките в обществото.

Завършихме деня с приятно търсене на книги, където всеки ученик откри своята любима книжка и се потопи в чудесния свят на приказките. Това беше ден, изпълнен с учене, разговори и забавления, който се надяваме да е оставил впечатляващи спомени у нашите малки гости.

Очакваме с нетърпение следващите вълнуващи събития и срещи, които да обогатят опита на нашите читатели и да допринесат за тяхната любов към книгите и четенето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *