Новини

Днес, ние колегите от Регионална библиотека „Пейо Яворов“ гр. Бургас, изпращаме своите най-сърдечни поздравления до всички библиотекари

В този специален момент искаме да отдадем заслужено признание на тези неуморни пазители на знанието, които всеки ден отварят вратите на света към литературата и образованието за всички нас.

Библиотекарите са мост между миналото, настоящето и бъдещето, помагайки да се запази историческото наследство и да се насърчи любовта към знанието. Всяка книга, подредена на рафтовете, е свидетелство за тяхната всеотдайност и страст. Във времена на бързи технологични промени, те са тези, които умело навигират между страниците и дигиталните платформи, за да доставят знание до всеки читател.
На този светъл празник искаме да изразим нашата благодарност и уважение към всички колеги библиотекари за тяхната неизмерима работа и посвещение. Нека този ден бъде изпълнен с радост и признание за всичко, което правите за нас и нашата общност.
Поздрави от Бургас! Нека вашите библиотеки продължават да бъдат фарове на знанието, просветлението и вдъхновението за всички нас.

Честит Ден на библиотекаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *