Събития

Днес в Регионална библиотека „Пейо Яворов“, гр. Бургас се случва нещо изключително интересно!

Проектът „Младежка кибер сила“, финансиран по програма „Еразъм+“, събира ученици от водещите гимназии в Бургас.

Участват ученици от Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника, Гимназията за изучаване на романски езици „Г. С. Раковски“, Немската езикова гимназия „Гьоте“, Английската езикова гимназия „Гео Милев“, Профилираната гимназия за чужди езици „Васил Левски“, Търговската гимназия Бургас и Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации.
Това събитие е организирано от Мариела Кирова и ОБСНВ- Бургас, и е истински подарък за младежите. В продължение на целия ден те ще се потопят в света на киберсигурността, ще научат за дигиталната идентичност, етичното хакерство и още много. Специални гости от академичните и бизнес среди ще споделят ценни съвети за кариерното развитие и образователните възможности.

Чрез инструментите на неформалното образование, менторството и срещите с реални работодатели от сектора, които са част от еднодневните обучения, даваме на младите хора в България силата и свободата да поемат съзнателно и обосновано лична отговорност за своето развитие и успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *