Събития

„Приказка за пътя, който тръгнал да пътува“ от Стефан Цанев

Заповядайте на театрална постановка
„Приказка за пътя, който тръгнал да пътува“
от Стефан Цанев
Тази вълнуваща приказка разказва за неволите на малкия човек и поставя редица важни въпроси. Може ли малкото да се сравнява с голямото, бляскавото, шумното и огромното? Струват ли мащабното и децибелното повече от незабележимото и тихото? Дали агресивното винаги печели пред спокойното и нежното?
Заповядайте да се потопите в този магичен свят и да се замислите над тези важни въпроси заедно с Младежката театрална школа Бургас. Не пропускайте възможността да преживеете тази приказка в уютната обстановка на Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“, гр. Бургас.
„… В своята петнайсет годишна история Младежката театрална школа – Бургас винаги е била сред най-добрите в България. Вече петнайсет години тя печели всички възможни отличия и награди от престижни младежки международни театрални фестивали.
Над 300 деца са възпитаници на Младежката театрална школа. Част от тях се реализират и професионално на театралната сцена, дипломирани в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Ръководителят на школата е носител пет последователни години на Grand Prix от Международния фестивал „Приятели на България“ за цялостно представяне и високи педагогически постижения в областта на театъра.
Бургаската театрална школа е сред малкото любителски структури в областта театралното изкуство, която в продължение на 15 г. е донесла толкова много индивидуални и общи, единствено първи или специални награди на своята община…“ Румен Велев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *