Събития

Четене на фантастични творби на 6 август от 18: 30 ч. / Клуб „Тера Фантастика“ към Библиотеката

Четене на фантастични творби – събитие, което ще ви пренесе в света на фантастиката чрез произведения на талантливи писатели, които все още не са издали свои книги. Това е вашият шанс да чуете нови и вълнуващи истории, които никога преди не са били споделяни публично!

Какво да очаквате?

Четене на непубликувани творби – Потопете се в разнообразни фантастични светове, създадени от обещаващи автори. Техните разкази ще ви отведат на невероятни пътешествия из космоса, паралелни вселени и мистични реалности.

Дебат и дискусия – След всяко четене ще имате възможност да се включите в оживена дискусия. Споделете своите впечатления, задайте въпросите, които ви вълнуват и научете повече за вдъхновението, и творческия процес на авторите.

Въпроси и отговори – Възползвайте се от възможността да зададете вашите въпроси директно към писателите. Разберете повече за техните идеи, теми и персонажи, които са ги вдъхновили да създадат своите разкази.

Не пропускайте тази възможност да бъдете сред първите, които ще чуят тези непубликувани произведения и да се срещнете с бъдещите звезди на фантастичната литература.

Елате и станете част от едно вълнуващо литературно приключение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *