Събития

Регионална библиотека „Пейо Яворов“ имаше честта да бъде домакин на уникалното и вдъхновяващо събитие „МОГА САМА“, което събра жени от различни среди, обединени от стремежа към самостоятелност, увереност и личностно развитие

През целия ден библиотеката беше изпълнена с оживление и положителна енергия. Сутринта започнахме с работилници и интерактивни сесии, насочени към специалисти и ментори, които искат да подкрепят жените по техния път към нов живот.

Тези сесии предоставиха платформа за обмяна на опит и знания, като участниците научиха за нови методи и стратегии за насърчаване на личностното и професионалното развитие на жените.

Вечерната част на събитието беше посветена на честването на женската сила и устойчивост. Участниците имаха възможност да чуят вдъхновяващи истории от смелите жени, които споделиха своите лични преживявания и пътешествия към самооткриване и самоувереност. Атмосферата беше още по-вълнуваща благодарение на музикалните изпълнения на NIYA и Калоян Николов, които добавиха допълнителна магия към вечерта със своите талантливи гласове.
Едно от най-запомнящите се моменти на събитието беше представянето на подхода „МОГА САМА“. Този подход е създаден въз основа на реалния опит на жени, които са преодолели токсични връзки и са намерили своята вътрешна сила. „МОГА САМА“ не само овластява жените, но и променя обществените нагласи, като насърчава личностното развитие и подкрепата между жените. Той е полезен както за тези, които търсят помощ, така и за ментори и обучители, които искат да бъдат по-уверени в своите роли.
Изказваме своята благодарност към всички,
които се присъединиха към нас
и направиха този ден незабравим.

Събитието в Регионална библиотека „Пейо Яворов“ беше истински празник на женската сила и вдъхновение. Надяваме се това да е само началото на много други подобни инициативи, които да подкрепят и насърчават жените в нашата общност. Очакваме с нетърпение следващите срещи и нови възможности за развитие и подкрепа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *