Събития

Регионална библиотека „Пейо Яворов“, гр. Бургас имаше честта да бъде домакин на вълнуващото събитие под наслов „С книжно пътешествие сред автори“, организирано съвместно с издателство „Либра Скорп“.

Вечерта се превърна в истински празник за любителите на книгите, събирайки изявени автори и техните почитатели, вдъхновени от любовта към словото.

Сред участниците бяха известни имена в съвременната българска литература като Алекс Пи, Даниела Кирилова, Деси Дюлгерян и Рени Ковачева. Всяка от тези личности сподели своя уникален поглед и вдъхновяващи идеи, което допринесе за богатата и стимулираща атмосфера на вечерта.
Посетителите на събитието се насладиха на възможността да водят разговори с авторите, да задават въпроси и да получат автографи на своите любими книги. Освен това, авторите изнесоха четения на откъси от своите произведения, което съживи техните текстове и позволи на публиката да се потопи още по-дълбоко в света на литературата.
Събитието беше отворено за всички и се превърна в знаков момент за културния живот на града, подчертавайки значението на литературата и четенето. Много жители на гр. Бургас и региона имаха възможността да станат част от тази незабравима литературна вечер.
Регионална библиотека „Пейо Яворов“, гр. Бургас е изключително удовлетворена от възможността да подкрепя и развива културния диалог, като предоставя възможност за вълнуващи срещи между автори и техните почитатели.

Събитието на 11 май не само обогати културния живот на града, но и утвърди ролята на библиотеката като ключова точка за културни събирания и литературно вдъхновение в гр. Бургас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *