Събития

Регионална библиотека „Пейо Яворов“, гр. Бургас отбеляза Деня на детето с вълнуващо и образователно събитие, което грабна вниманието на всички малки гости.

В центъра на празненствата беше дигиталната книга „Колко е часът?

Наръчник за Времето“, част от поредицата „Туй-Онуй“ на издателство ТАТ Криейтив.

Благодарение на подкрепа на Националния фонд „Култура“ по ПРОГРАМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ЧАСТНИ КУЛТУРНИ ОРГАНИЗАЦИИ, и Министерство на културата, децата имаха възможността да се запознаят с тази уникална книга, създадена специално за малките изследователи на възраст от 6 до 9 години. Те научиха не само как да разпознават часовника, но и откриха интересни факти за понятието „време“, броиха, смятаха и се запознаха с календара и дните от седмицата.
Децата се потопиха в свят, където учат и се забавляват едновременно, докато играят.
Мая Бочева е илюстратор и създател на книгата, допринасяща със своето изкуство за обогатяването на детското въображение и познания. Нейните илюстрации превръщат обучението в увлекателно приключение, което остава дълбоко в сърцата на малките читатели.

Благодарим на всички, които се присъединиха към нас и направиха този ден незабравим. Очакваме ви с нетърпение на следващите ни събития и продължавайте да следите нашите инициативи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *