Събития

По случай Деня на библиотекаря, Регионална библиотека „Пейо Яворов“ гр. Бургас с радост посрещна своите колеги от Регионална библиотека, Враца.

Това посещение е повод за особено удоволствие и чест за нас, тъй като обменът на опит и знания между библиотекари е основен стълб за развитието и обогатяването на нашата професия.

Приемът на нашите гости от Враца е организиран в духа на колегиалност и споделена страст към книгите и образованието.

Програмата за деня включва, обмен на идеи и практики, както и разглеждане на иновации в библиотекознанието, които можем да приложим в нашата работа, като библиотекари
Това събитие не само затвърждава връзките между нашите библиотеки, но също така подчертава значението на сътрудничеството и взаимопомощта в нашата сфера.
Денят предлага възможност за развиване на нови инициативи и проекти, които да обогатят културния живот и да улеснят достъпа до образователни ресурси в различните региони на страната.

Ние, от Регионална библиотека „Пейо Яворов“ гр. Бургас, сме изключително горди и щастливи, че можем да споделим този значим момент с нашите колеги от Враца и очакваме с нетърпение всички ползотворни и вдъхновяващи моменти, които денят ни заедно ще ни предложи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *