Събития

В Регионална библиотека „Пейо Яворов“ в Бургас, посетителите бяха очаровани от магията на новата книга на Даниела Георгиева, „Дестинация щастие“

Това събитие остави траен отпечатък в душите на всички присъстващи.

Книгата, пътуване през богатството на българските природни обекти, църкви и манастири, беше представена не просто като сборник от пътеписи, а като път към вътрешната трансформация. Всяка страница, оживена от личните разкази на авторката и нейните уникални авторски картини, поведе аудиторията през свещените пространства на България, изпълнени с енергията на историята и природата.
Даниела Георгиева разказваше с топлина и страст. Публиката, събрана в уютната зала на библиотеката, беше поканена да вземе участие в диалог с авторката, да зададе своите въпроси и да сподели собствени преживявания. Вечерта в Регионална библиотека се превърна в символ на общност и вдъхновение, демонстрирайки как литературата и пътешествията могат да променят възприятията ни и да ни водят към по-пълноценно разбиране на света около нас.

И така, книгата „Дестинация щастие“ се превърна не само във физическо издание, но и в пътеводител към дълбоките кътчета на душата, оставяйки в сърцата на участниците светлинен отпечатък от една незабравима вечер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *