Събития

В сърцето на Бургас, там където морето се прегръща с музиката се намира Национално училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“

Стени, изпълнени с мелодии и сценарии, са свидетели на поривите и старанията на младите таланти. Възпитаниците на училището, разделени в класове от първи до четвърти, са вдъхновени не само да владеят изкуството на нотите и словото, но и да споделят светлината и радостта с околните.

С наближаването на Великден, децата от 1-ви до 4-ти клас, поднесоха своята дарба и креативност в изработването на уникални великденски картички. Всяка картичка е пълна с цветове и веселие, всяка е изпълнена със сърце и старание, а посланията в тях са искрени и топли. Това са не просто картички, а послания от сърце към сърце, сътворени от нежните ръце на децата.
С голямо удоволствие и чест, тези картички бяха дарени на Регионална библиотека „Пейо Яворов“ гр. Бургас. Там, между редовете на книги, пълни с приказки и истории, картичките намират нов дом, готови да бъдат споделени с читателите на библиотеката. От днес всеки, който посети – Заемна служба, ще има уникалната възможност да получи една от тези ръчно направени картички.
Всяка картичка е символ на благодарност и признателност, един малък жест, който носи голямо значение.
„Да се дарява радост“ – това е посланието, което учениците изпращат към света, и благодарение на техните учителя, това послание продължава да пулсира в сърцата на всички нас.
Изявените ръководители на тези млади умове – А. Стойчева, Г. Караилиева, М. Дракова, В. Ламбова, Г. Иванова, Д. Железова, Г.Иванова, С. Кирилова, М. Желева, К. Илиева, Е. Йовчева, М. Чиликова и Ж. Славова – заслужават особено признание за своя труд и посвещение в култивирането на добротата и красотата в душите на учениците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *