Събития

В нашия живописен морски град Бургас, скрит между вълните и морския бриз, се събират творци с души, изпълнени с красота и вдъхновение

Творци с души, изпълнени с красота и вдъхновение, водени от стремежа да споделят вътрешния си свят чрез изкуството, намират своето пристанище в Регионалната библиотека „Пейо Яворов“, гр. Бургас.

 

Тук при нас, сред страниците на книгите се провежда един уникален курс по рисуване. Това не е просто обикновен курс, а пътешествие във вътрешния свят на всеки участник. С помощта на четки и бои, тези творци изразяват своята душевна красота и богатство на емоции, които думи не могат да опишат.
Всеки участник в курса има възможността да открие и развие своя уникален стил, да експериментира с различни техники и да се вдъхнови от атмосферата на културния дом на Бургас. Рисуването става средство за общуване, за изразяване на неизказаните мисли и чувства, и за свързване с другите творци, които споделят същата страст.
Заповядайте в Регионалната библиотека „Пейо Яворов“, където изкуството среща литературата, а душите на творците намират своето изразяване чрез вълшебството на рисуването.

Подарете си този вълнуващ опит и станете част от нашето творческо общество, където всяка картина разказва своята уникална история.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *