Събития

EMPROVE и „Мога и сама“ в Бургас

Години наред събирахме опит. Наблюдавахме силата, която живее във всяка жена и която кара всяка от нас да бъде по-уверена, независима и можеща в развитието си – в личния живот и на работа. Време е да споделим това знание чрез подхода МОГА САМА.

🎉Тръгваме на турне из България, за да покажем, че ни има, че сме тук, че жените не са сами!

📍Следващата ни спирка е град Бургас, а гостуването ни е разделено в две части:
🌊 09:30 – 12:30 Събитие за специалисти, които имат интерес да подкрепят жени в израстването им и пътя към нов живот. Присъствието изисква допълнителна регистрация (пишете лично съобщение на Emprove).

🌊 19:00 Отворено събитие, в което ще празнуваме женската сила, ще те срещнем с пробуждащото изкуство на Emprove, ще можеш да си говориш в приятелска атмосфера с нашите психолози, треньори и да почерпиш вдъхновение от #ЖенитеSurvivors под звуците на ♫ Гласовете на България – NIYA и Калоян Николов
🔔 Натисни Going на това събитие, за да не пропуснеш други формални и любопитни подробности от нашето посещение!
Повече за подхода МОГА САМА:
МОГА САМА овластява, окрилява и променя личностните и обществените нагласи. Полезен е както за жени, които имат нужда от подкрепа, така и за обучители (психолози и ментори), които искат да се чувстват по-уверени в ролята си.
Подходът МОГА САМА е създаден през личния опит и преживяванията на жени, които са били в токсична връзка или са в процес на излизане от такава. Базиран е както на съвместната им работа с терапевти, така и на техния опит като ментори, подкрепящи други жени да поемат авторство върху живота си. Всеки може да се разпознае в някои от описанията, както и да получи възможност за по-добро разбиране за другите или за ситуации, които не го засягат лично.
Разбери още на https://emproveproject.com/moga-sama/
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на фондация Обществен борд на TELUS International в България, Български фонд за жените и Европейския съюз.

Благодарим и за безценната подкрепа на нашите местни общностни партньори Асоциация Деметра и Американски Център в Бургас и Регионална библиотека „П. К. Яворов“!

🛻 Женската сила на Emprove стига до теб с Volkswagen Лекотоварни автомобили.
Илюстратор Мога Сама: Al Nik

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *