Събития

Драги читатели, отправяме ви покана да се потопите днес от 19:00 часа в очарованието на морето, представено през обектива на двама талантливи професионалисти – бургаския романтик Евелин Георгиев и сицилианската майсторка на природата Джосефин Карузо

Бургаският романтик Евелин Георгиев и сицилианската майсторка на природата Джосефин Карузо. Те ще ви отведат в свят на красота, сила и вдъхновение, разкривайки ви своите най-интересни творби, посветени на морето.
Вълнуващите фотографии ще ви пренесат от спокойствието на плажовете до вълшебството на залезите, докосвайки ви до безкрайната шир на морските простори. Ще усетите играта на светлина и сянка, ще видите дълбоките сини нюанси и ще се насладите на изразителните моменти, запечатани във всеки кадър.
Тази изложба е истинско пътуване към сърцето на морската стихия и нейната приказна красота.
Организаторите на събитието, Асоциация “Докосни дъгата” и Регионална библиотека „Пейо Яворов“, с гордост ви канят на откриването на тази уникална изложба.
Елате и се потопете в разнообразието от снимки, които ще ви разкажат истории за морето, природата и хората, които живеят и творят край него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *