Събития

Днес, в Регионална библиотека Пейо Яворов“, гр. Бургас се проведе незабравимо събитие, изпълнено с вдъхновение и детско творчество!

Под ръководството на Община Бургас, Дирекция „Здравеопазване, социални дейности и младежки политики“, девет центрове за настаняване от семеен тип представиха своите авторски книжки, посветени на здравето.

Тези книжки са плод на усилена работа и невероятна креативност. Всяка една от тях разказва уникална история за това какво означава здравето за нашите млади автори. Те ни показаха важността на балансираното хранене, спорта, опазването на природата и много други здравословни навици чрез своите разкази и илюстрации.
Нашата библиотека беше изпълнена с радост и гордост, докато децата споделяха своите творби със семействата си, приятели и гости. Това събитие доказа, че чрез изкуството и творчеството децата могат не само да изразяват себе си, но и да вдъхновяват всички нас към по-добър и здравословен начин на живот.
Изказваме искрената си благодарност към всички, които подкрепиха тази инициатива и направиха възможно това вълшебно събитие. Специални благодарности на Община Бургас и Дирекция „Здравеопазване, социални дейности и младежки политики“ за тяхната неоценима подкрепа.
Продължавайте да следите нашите събития и да подкрепяте младите творци! Нека заедно изграждаме по-здравословно и красиво бъдеще за всички нас.

Благодарим ви, че бяхте част от този прекрасен ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *