Проекти

Община Бургас 🌊 получи престижна награда 🏆 от Националния конкурс „Сграда на годината“ 2021 год. Наградата беше връчена за новата сграда на Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“ 📚

Уникалната в архитектурно, урбанистично, интериорно оформление Библиотека 📚, спечели адмирациите на бургазлии и всички посетители, още при откриването си на 1 април 2021 год. Сега дойде ред и на националното признание от професионалистите. Статуетката 🏆 потвърждава успеха и е признание за усилията на целия екип на Кмета на града 🌊 г-н Димитър Николов.
Учpeдeн пpeз 2002 г., Национален конкурс „Сграда на годината“ е eднo oт нaй-aвтopитeтнитe събития зa инвестиционни проекти, apxитeĸтypa и cтpoитeлcтвo в България 🇧🇬. Heгoвaтa цeл e да oтличи най-добрите постижения при съвременните сградни проекти през съответната година и свързаните с реализацията им yчacтници – инвеститор, архитект и строител. Национален конкурс „Сграда на годината“ 🏆 се организира от Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ с подкрепата на индустрията и браншовите организации в областта на инвестициите, проектирането и строителството в България – УАСГ, КСБ, КАБ, КИИП, БААИК.
Честита награда 💐, честито признание, на всички участници в грандиозния проект – Библиотеката 📚, място което се превърна в духовен център за четящите хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *