Проекти

Обучение на младежи от Бургас 🌊🌊, от представители на Младежки международен център в Стара Загора, се проведе в зала „Аакд. Константин Петканов“ на Библиотеката 📚

Обучение на младежи от Бургас 🌊🌊, от представители на Младежки международен център в Стара Загора, се проведе в зала „Аакд. Константин Петканов“ на Библиотеката 📚. То е в рамките на проекта – Младежки международен център Бургас, чиято сграда се намира в ж. к. „Меден рудник.
Младежкият международен център ще е на площ около 1800 кв. м. Той ще има един основен етаж и други два с различни зони – мултифункционална зала, детски кът, смарт офиси, студиа по различни изкуства, наука и предприемачество, зони за отдих, леглова база и други.
Центърът ще предлага условия за реализиране на международни младежки обмени, неформално образование, регионални посещения, клубове по интереси, обучения, стартъп пространства, а услугите ще бъдат достъпни за всички млади хора.
За да функционират различните звена на центъра по правилата, са необходими компетентни кадри, каквато е целта на обучението в Библиотеката 📚.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *