Събития

Заповядайте, в Библиотеката, за да сбъднем една мечта!

Участвайте в благородната инициатива, която ще върне усмивката на дете!
На 16 и 17 март от 17.30 до 20 часа в Изложбена зала „ Проф. Димитър Аврамов“ , ет. 3 на Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“, ще се проведе благотворителна изложба-базар в полза на Стефчо!
Може да бъде изображение с 3 души, дете, изправени хора, цвете и текст, който гласи 'MKERRMER MEcTHATA комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни непълнолетните при община бургас Bu кани на благотворителна изложба базар "DA сбъднем EDHA мечта!" в полза на стефчо кога? на 16 u 17.03.2023 г. om 17:30 ч. до 20:00 ч. KbDE? Ð изложбената зала на регионална библиотека „пейо яворов" "DA сбъднем EDHA мечта!"'
Събитието е организирано от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-Бургас. В благородната инициатива се включват различни институции, за да може едно дете да проходи отново.
Участват – Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“, Център за социална рехабилитация и интеграция „Сан Стефано“ 32, Народно читалище „Съгласие 1905“ – гр. Българово, което предоставя творби на деца от Петнадесетия национален конкурс за детско творчество „Кукери“.
Целта на всички е една – да бъдем заедно, за да може малкият Стефчо отново да ходи, да се радва на живота и да расте в хармония!
Включете се, не бъдете безразлични, елате в Библиотеката на благотворителния базар!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *