Проекти

Зад кулисите на предаването „Библиотеката“ 📚 по БНТ

Поредното издание на предаването „ Библиотеката“ 🎬, излъчвано по БНТ, беше заснето в Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“ 📚. И както казва водещата Анна Ангелова : “… Библиотеката 📚 гостува на Библиотеката 📚…“. Поводите за това са няколко, а един от тях е Никулден 💐 – официалният празник на града.
Предаването 🎬, което ще се излъчи в неделя, 5 декември от 15. 30 часа 📚, е посветено изцяло на бургаски творци 🖊, като Роза Боянова, Иван Сухиванов, Росен Друмев, Янчо Чолаков, който е част от екипа на Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“ и други. Участници в „Библиотеката“ 🎬 са Кметът на града 🌊 г-н Димитър Николов и Директорът на Библиотеката 📚 г-жа Яна Кършийска. Те разказват за пътя от началото, до построяването на новата сграда на Библиотеката 📚, която е един от поводите предаването да се снима тук. Изключително функционалната, красива и привличаща все повече нови читатели сграда, е забелязана и от на авторите на „Библиотеката“ 🎥.
В предаването 🎬 ще видите нови лица на литературното поприще, автори, които са успели да пробият с книгите си 📖 на китайския пазар и още много интересни литературни теми.
Вижте как премина работният процес зад камерите 🎥 и не пропускайте да гледате предаването за книги, хора и идеи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *