Събития

„Галактически приказки“ в Библиотеката на 1 декември от 18: 30 ч.

„… Тази книга съдържа 21 разказа и анализи на събития, станали в деветия коридор на нашата Галактика. Подредени по хронология, те лежат в основата на създаването на кармичния земен модел. Целта на книгата е събуждайки клетъчната ви памет да изгради критерии за истинност и вселенска логика, и да ви запознае със смисъла на дълго време скривани от човечеството термини и работещи мисъл-форми. Вселенската или квантовата логика, ще подреди разнородните информации, ще ви разкрие дълбоко законспирираните невронни мрежи, за да разберете значението на всяко събитие и ситуация, предназначението на религии и идеологии, ще ви извади от обсебващите манипулативни модели на тайни и явни общества и структури.
Тя ще формира във вас представата за общочовешки ценности. На леснодостъпен език се представят понятия като време-пространство и нива на съзнание, знания така старателно скривани от тайни общества и тъмното задкулисие. Това са знания и модели, нужни за всеки търсещ и осъзнат човек, за да се разберат и усвоят вселенските закони, по които се структурират и вашите семейни карми и телесни процеси. Развитието на опитността да боравите с тях ви открива пространства за нови дела и достижения. Бъдещето е във всеки един от нас и тези базисни знания за света и законите, по които протичат процесите в него, ще са ви от полза винаги.
Валентин Ковачганев е инженер, мим, поет и писател, човек с богат житейски опит, който познавайки енергийните проявления и актуалните събития, анализира на фона на структурата на света състоянието на човека чрез квантова логика и психоанализа. Представен като квантов психолог, автор и лектор, който подпомага постигането на енерго-информационен баланс и достигане на нива на свръхсъзнание.
Той е основател на Другото Училище®, създал авторска методика Регресия на Зачатието, която помага на хората да разберат своята програма по зачатие, жизнена мисия, да изградят връзки работейки с родова, семейна и лична карма, да преодоляват телесни болести и душевен дискомфорт, да развиват своите способности и интелект, за да реализират в цялост жизненият си потенциал…“
Вход СВОБОДЕН!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *