Събития

Втора част на музикалното събитие „Джаз историята на Бургас и региона“, което се проведе в Библиотеката

Втора част на музикалното събитие „Джаз историята на Бургас и региона“, което се проведе в Библиотеката. В него участва певицата Мими Николова, която е изпълнител на първата песен спечелила конкурса „Златният Орфей“ – „Калиакра“ по музика на родения в Малко Търново – Ангел Заберски.
В съпровод на пиано на Самуел Евтимов, Мими Николова зарадва публиката в Конферентна зала „Акад. Константин Петканов“ с песента от филма „Любимец 13“, с която започва кариерата и на изпълнител. Нейният мини концерт продължи с още обичани и популярни песни от репертоара на певицата.
Може да бъде изображение с 1 човек, кларинет и текстово съобщение
Певицата Мими Николова, която е изпълнител на първата песен спечелила конкурса „Златният Орфей“ – „Калиакра“ по музика на Ангел Заберски, беше гост на „Джаз историята на Бургас и региона „, част втора. Музикалното събитие се проведе в Конферентна зала „Акад. Константин Петканов“ на Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“. Мими Николова разказа интересни моменти от своята певческа кариера и изпълни песни, които са любими на публиката.

 

#Burgas #LibraryBurgas #Library #Бургас #БиблиотекаБургас #gotoburgas

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *